انتخاب آقای دکتر شیرانی به عنوان پژوهشگر برتر استان اصفهان

آئین تجلیل از پژوهشگران و فناوران برتر استان اصفهان به عنوان مراسم اختتامیه بیستمین جشنواره پژوهش و ‏فناوری استان با حضور نماینده استاندار استان، روسای دانشگاه ها و مراکز تحقیقاتی و واحدهای ‏فنی و صنعتی استان در شامگاه شنبه ۷ دی ماه در تالار شهید فتوحی داانشگاه صنعتی اصفهان برگزار شد.‏
‏ در این مراسم از ۲۰ نفر پژوهشگران و فناوران برتر استان در قالب کارگروهای علوم پایه، فنی و مهندسی، علوم ‏منابع طبیعی، آبخیزداری، کشاورزی و دامپزشگی، علوم انسانی، هنر و دستگاه های اجرایی تجلیل به عمل آمد. ‏در این مراسم دکتر کورش شیرانی از بخش تحقیقات حفاظت خاک و آبخیزداری مرکز تحقیقات و ‏آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان اصفهان با فعالیت‏های پژوهشی که اهم آن شامل ۵۷ مقاله بین المللی و ‏داخلی، ۱۲ طرح تحقیقاتی پایان یافته، ۲ عنوان کتاب و ۱۸ عدد راهنمایی و مشاوره پایان نامه دانشجویی در ‏مقطع دکتری و کارشناسی ارشد در بین سالهای ۹۳ تا ۹۷ می باشد، در کارگروه کشاورزی و دامپزشگی به ‏عنوان پژوهشگر برتر استان اصفهان در سال ۱۳۹۸ انتخاب و معرفی شد.